Tenis

Gomes-Erera o dublu sa Novakom: Hvala mu, budan sam, a sanjam otvorenih očiju

Komentari

Autor: Euronews

24/06/2021

-

13:56

Gomes-Erera o dublu sa Novakom: Hvala mu, budan sam, a sanjam otvorenih očiju
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji teniser sveta trenutno se priprema za Vimbldon nastupom u dubl konkurenciji na turniru na Majorki. Đokovićev partner je španski tensier, Karlos Gomes-Erera, trenutno 35. igrač na svetu, ali veliki prijatelj Novakove braće, Marka i Đorđa.

Njih dvojica igraju mimo svih očekivanja, došli su do polufinala, eliminisavši prvo Brkića i Ćaćića, kasnije i prve nosioce turnira, Sebaljosa i Granoljersa.

"Novak nas je sam doveo do polufinala. Ja skoro da nisam vratio lopticu u protivničko polje u dva seta. Sva sreća da je ovde. Još jednom mu hvala jer je ovo za mene ostvarenje sna. Budan sam, a sanjam otvorenih očiju. Mnogo mi znači što je uz mene na terenu“, iskreno je rekao Gomes-Erera.

Novak ipak poštuje svoj dubl partnera i tvrdi drugačije.

"Baš se zabavljamo na terenu. Ovo je bila velika pobeda za nas. Pobedili smo jedan od najboljih dublova sveta iako smo izgubili prvi set. Čak smo igrali dobro i u tom prvom setu koji smo izgubili. Vidite, ovo je dubl na travi. Sve se rešava veoma brzo. Jedan ili dva udarca mogu da odluče pobednika kao što je to bio slučaj u četvrtfinalu. Karlos je igrao najbolje kada je bilo najpotrebnije. Ovo je njegova pobeda", rekao je najbolji teniser sveta.

U polufinalu dubl konkurencije na Majorki, Đokovića i Gomes-Ereru očekuje duel sa Kurešijem i Marahom.

Komentari (0)

Sport