Tenis

Srđan Đoković: Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, polufinale ću gledati od kuće

Komentari

Autor: Tanjug

27/01/2023

-

08:28

Srđan Đoković: Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, polufinale ću gledati od kuće
Srđan Đoković: Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, polufinale ću gledati od kuće - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Otac srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković saopštio je danas, povodom video snimka na kojem se vidi kako pozira sa pristalicama ruskog predsednika Vladimira Putina u Melburn parku, da je bio napolju sa Đokovićevim navijačima, kao i posle svih mečeva kako bi proslavio pobedu i slikao se sa navijačima svog sina.

Srđan Đoković je u saopštenju, koje je objavio PR tim Novaka Đokovića, naveo da je izabrao da polufinalni meč gleda od kuće, kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za njegovog sina ili bilo kog drugog igrača.

"Ovde sam samo kako bih podržao svog sina. Nisam imao nameru da budem razlog za takve naslove ili da izazovem bilo kakvo ometanje. Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, kao i posle svih mečeva mog sina, da proslavim njegove pobede i slikam se sa njima. Nisam imao nameru da budem uvučen u sve ovo", poručio je Srđan Đoković.

Kako je naglasio, njegova porodica je proživela užas rata, a mi želimo samo mir.

"Da ne bi došlo do narušavanja polufinala za mog sina ili za drugog igrača, gledaću meč od kuće. Želim da odigraju sjajan meč i navijaću za sina, kao i uvek", naveo je Srđan Đoković.

Novak Đoković od 9.30 časova igra polufinalni meč na Australijan Openu protiv Amerikanca Tomija Pola.

Komentari (1)

Весо Сорак

27.01.2023 09:42

Скидам капу г. Срђане

Sport