Aktuelno

U Smederevu uhapšene tri osobe zbog iznude

Komentari

Autor: Tanjug

13/10/2023

-

23:09

U Smederevu uhapšene tri osobe zbog iznude
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su B.L. (38), I.M. (43) i B.G. (36) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda. 

Oni se sumnjiče da su, u septembru ove godine, četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz Sokobanje, preko posrednika, naveli da dođe u Smederevo radi navodnog angažovanja za izgradnju kuće, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Po dolasku na dogovoreno mesto, oštećenog je sačekao B. G., koji mu se, kako se sumnja, lažno predstavio kao radnik državne bezbednosti iz Beograda, tražio od njega da mu prepusti upravljanje njegovim vozilom i odvezao ga do jednog kafića u centru grada, gde su ih čekali B.L. i I.M.

Oni su, kako se sumnja, uz pretnje od njega uzeli ključeve vozila "ford tranzit", govoreći mu da duguje 2.000 evra, koje mora da im donese da bi mu vozilo vratili. 

Intenzivnim operativnim radom, osumnjičeni su uhapšeni i određeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Komentari (0)

Srbija