Aktuelno

Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nesreće sedmoro lakše povređenih

Komentari

Autor: Tanjug

24/10/2023

-

07:23

Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nesreće sedmoro lakše povređenih
Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nesreće sedmoro lakše povređenih - Copyright Fonet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

Protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je sedmoro ljudi lakše povređeno, rekao je dežurni lekar Hitne pomoći. 

U 19.21 na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske dogodila se nezgoda u kojoj je muškarac (25) lakše povređen i prevezen u Urgentni centar.

U Jakovu kod restorana Romanija u 19.36 dogodila se saobraćajna nesreća, a na lice mesta su upućene dve ekipe Hitne pomoći koje su prevezle žensku (29) i dve muške osobe u Zemunsku bolnicu.

U 00.05 u Avalskoj ulici u Ripnju kod broja 93 u saobraćajnoj nezgodi je povređeno dvoje dece, dečak starosti 3 i devojčica 6 godina i tinejdžerka stara 16 godina.Povređenu decu su ekipe Hitne pomoći prevezle u Institu Majka i dete na Novom Beogradu, a tinejdžerku u Urgentni centar.

Prema rečima dežurnog lekara, bilo je više poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju na javnim mestima koje su vožene na detoksikaciju u odeljenje toksikologije VMA.Kao i svake noći javljali su se hronični bolesnici, najviše astmatičari, srčani bolesnici, hipertenzičari i psihijatrijski pacijenti.

Noćas su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 100 puta, od toga 19  intervencija je obavljeno na javnim mestima.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija