Aktuelno

Autobus sleteo s puta kod Aleksinca, pet osoba povređeno, jedna životno ugrožena

Komentari

Autor: Tanjug

23/12/2023

-

10:11

Autobus sleteo s puta kod Aleksinca, pet osoba povređeno, jedna životno ugrožena
FoNet/Ana Paunković - Copyright FoNet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

U Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu, nakon što je autobus sinoć sleteo sa puta kod Aleksinca, primljeno je pet osoba, od kojih je jedna sa veoma teškim povredama, opasnim po život, saopšteno je iz UKC Niš.

Kako je navedeno, A.S. (20) zadobila je teške povrede grudnog koša, obe potkolenice, oba stopala, leve butne kosti i povrede glave.

S obzirom na to da je zbog težine povreda bila životno ugrožena, odmah nakon dijagnostike uvedena je u operacionu salu Urgentnog centra. Posle višečasovnog operativnog zahvata, u kojem je učestvovao multidisciplinarni tim lekara i osoblja UKC, jutros je smeštena u intenzivnu negu Klinike za anesteziju.

Ona se nalazi u jako teškom, životno ugrožavajućem stanju.

UKC navodi da su S.K. (23) i N.S. (29) nakon dijagnostike u stabilnom stanju i da su opservirani u hirurškoj intervenciji UC UKC Niš. D.T. (63) zadobio je manje posekotine od stakla i upućen je na dalje preglede oftalmologu. B.B. (45) takođe je zadobio manje posekotine i opserviran je u hirurškoj intervenciji.

Sinoć oko 23 časa autobus je sleteo sa puta kod sela Katun, potvrđeno je ranije za Tanjug u Policijskoj upravi Niš.

O saobraćajnoj nezgodi obavešteno je tužilaštvo. Saobraćaj se na tom delu auto-puta odvijao usporeno, a normalizovan je jutros oko 4.30 sati.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija