Aktuelno

Presretači saobraćajne policije ovih dana na putevima u Sremu: Zaustavili Amerikanca koji je vozio 210 kilometara na čas

Komentari

Autor: Tanjug

21/02/2024

-

13:45

Presretači saobraćajne policije ovih dana na putevima u Sremu: Zaustavili Amerikanca koji je vozio 210 kilometara na čas
Saoraćajna policija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima podneli su prekršajne prijave nadležnom sudiji protiv dvojice vozača zbog prekoračenje dozvoljene brzine.

Na putnom pravcu Deč - Ašanja presretač je zaustavio 68-godišnjeg američkog državljanina koji je učinio prekršaj nasilnička vožnja, jer je vozio "audi" brzinom od 209,3 kilometra na čas na deonici puta gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas.

U saopštenju Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici je precizirano da je on zaustavljen i u mestu Ašanja, gde je vozio brzinom od 132,8 kilometara na čas, za 82,8 kilometara više od dozvoljene brzine.

Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 160.000 dinara i devet meseci zabrane upravljanja automobilom. 

Presretač je u blizini Prhova zaustavio 54-godišnjaka koji je vozio "seat" brzinom od 145,7 kilometra na čas, za 85,7 kilometara na čas više od dozvoljene brzine. Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljanja automobilom. 

Iz Uprave obaveštavaju građane da će presretač saobraćajne policije i u narednom periodu kontrolisati brzinu kretanja vozila na putevima Srema.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija