Aktuelno

Identifikovani osumnjičeni za ubistvo MMA borca u Dunavskoj ulici, policija poziva građane da jave ako znaju gde su

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/02/2024

-

19:59

Identifikovani osumnjičeni za ubistvo MMA borca u Dunavskoj ulici, policija poziva građane da jave ako znaju gde su
Identifikovani osumnjičeni za ubistvo MMA borca u Dunavskoj ulici, policija poziva građane da jave ako znaju gde su - Copyright Tanjug Video

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo nad dvadesettrogodišnjim mladićem u Dunavskoj ulici u Beogradu, saopštio je MUP.

Mladić je u noći 25. februara preminuo usled zadobijenih ubodnih rana, dok je drugi tridesetdvogodišnji mladić zadobio teške telesne povrede, dodaje se u saopštenju.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage.

Tanjug Video

 

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

Savić je bio poznat po svojoj uspešnoj sportskoj karijeri, posebno po osvajanju bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA.

Njegova posvećenost i veština u borilačkim veštinama doneli su mu značajnu popularnost u sportskim krugovima, a njegov doprinos srpskom sportu ostaje neizbrisiv.

Komentari (0)

Srbija