Aktuelno

"Skočio sa mosta, a prethodno priznao da je ubio ženu": Suprug ubijene Novosađanke biće saslušan u svojstvu osumnjičenog

Komentari

Autor: Tanjug

12/03/2024

-

09:38

"Skočio sa mosta, a prethodno priznao da je ubio ženu": Suprug ubijene Novosađanke biće saslušan u svojstvu osumnjičenog
"Skočio sa mosta, a prethodno priznao da je ubio ženu": Suprug ubijene Novosađanke biće saslušan u svojstvu osumnjičenog - Copyright Prinskrin/Tanjug video

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da će T.N. (1969) iz Novog Sada, suprug pokojne T.G. (1971) iz tog grada, koja je 11. marta lišena života u porodičnoj kući, biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

T.N. će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog kada se za to steknu uslovi, odnosno kada bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć, nakon što su ga nadležne službe izvukle iz Kanala DTD, gde je pokušao da izvrši suicid utopljenjem.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu navodi da je taj slučaj kvalifikovalo kao teško ubistvo jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

U saopštenju je navedeno da je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, izvršilo uviđaj na licu mesta i da je, između ostalog, izdat i nalog da se telo pokojne prenese u Centar za sudsku mediciniu u Novom Sadu radi obdukcije, kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Sa lica mesta su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog dela, a koji predmeti će biti predmet forenzičke obrade i veštačenja, navedeno je u saopštenju.

Policija je 11. marta u kući u Novom Sadu pronašla telo žene, rečeno je tada Tanjugu u Policijskoj upravi Novog Sada. Muškarac star oko 55 godina je skočio sa Temerinskog mosta, ali je izvučen, ukazana mu je pomoć i prevezen je u Urgentni centar.

On je prethodno, dok je pretio da će skočiti sa mosta, u pregovorima sa policijom rekao da je usmrtio ženu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija