Aktuelno

Teška saobraćajna nesreća kod Kraljeva: Vozač poginuo u sudaru autobusa i automobila

Komentari

Autor: FoNet, Novosti

31/03/2024

-

17:33

Teška saobraćajna nesreća kod Kraljeva: Vozač poginuo u sudaru autobusa i automobila
Teška saobraćajna nesreća kod Kraljeva: Vozač poginuo u sudaru autobusa i automobila - Copyright E-Stock/Časlav Vukojčić

veličina teksta

Aa Aa

Vozač automobila koji je udario danas popodne u autobus beogradskih registracija u naselju Jarčujak kod Kraljeva poginuo je, a nekoliko putnika je povređeno, javlja RTS.

Nesreća se dogodila oko 16.20 sati na regionalnom putu Čačak – Novi Pazar, rečeno je RTS-u u policiji.

Direktor Opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić potvrdio je da je na Odeljenje urgentne medicine primljena žena bez svesti i da je u toku opservacija. U bolnicu je upućen još jedan povređeni putnik.

Saobraćaj na tom delu regionalnog puta je obustavljen.  

Vozač preminiuo na licu mesta

Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila kada se "volvo", beogradske registracije, krećući se iz Raške prema Kraljevu, najvreovatnije pokušavajući da pretekne vozila ispred sebe, sudario sa autobusom "Kolašin prevoz", takođe beogradskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog pravca, prenose "Novosti".

Od siline udarca sredovečni vozač "volvoa" je na mestu preminuo, dok je njegova saputnica koja se nalazila na suvozačevom mestu u veoma teškom stanju i bez svesti prevežena u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Niko od putnika iz autobusa nije teže povređen, dvoje je sa lakšim ozledama preventivno zbrinuto u kraljevačkoj bolnici, dok su ostali prešli u drugi autobus.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija