Aktuelno

Euronews Srbija kod Banjskog Polja: Blokiran prilaz ka deponiji, propušteni kamioni

Komentari

Autor: Euronews Srbija

04/04/2024

-

11:11

Euronews TV

veličina teksta

Aa Aa

Policija je uhapsila dva lica zbog ubistva dvogodišnje Danke Ilić i priznala su to delo, saopštio je MUP. Reporterka Euronews Srbija nalazi se nedaleko od Banjskog Polja, na putu koji vodi ka deponiji. Na tom putu je policijska blokda, ali su propušteni kamioni i bageri.

Kako navodi, pretpostavlja se da se kamioni propuštju u vezi sa slučajem devojčice, na ovom putu se nalazi deponija na kojoj se sumnja da se nalazi telo devojčice.

Euronews Srbija

Podsetimo, devojčica Danka Ilić nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru otkad je trajala potraga za njom. Za njom je raspisana i Interpolova poternica, a zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put je bio aktiviran sistem "Pronađi me".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili su S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić, saopštio je danas MUP.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom. Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija