Aktuelno

Lokomotiva naletela na kamion na putnom prelazu kod Rume, vozač kamiona lakše povređen

Komentari

Autor: Tanjug

16/05/2024

-

17:43

Lokomotiva naletela na kamion na putnom prelazu kod Rume, vozač kamiona lakše povređen
Lokomotiva naletela na kamion na putnom prelazu kod Rume, vozač kamiona lakše povređen - Copyright Tanjug/Infrastruktura železnice Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Na delu pruge Ruma – Brasina, između stanica Štitar i Petlovača, na putnom prelazu obezbeđenom Andrejinim krstom i znakom Stop, lokomotiva koja je saobraćala sama, naletela je na kamion, koji se nije zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila, a vozač kamiona je lakše povređen.

Do nezgode je došlo u 15.30 časova, a vozač kamiona je sa lakšim povredama kolima hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja, saopštila je kompanija "Srbija kargo" a.d.

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP – a, kao i Zajednička železnička komisija "Infrastruktura železnice Srbije" i "Srbija Kargo" za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće.

Železničke kompanije "Srbija Kargo“ i "Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija