Aktuelno

Napad u centru Beograda, radnica "Gradske čistoće" zadobila udarac u glavu na Terazijama

Komentari

Autor: Tanjug

01/09/2021

-

22:12

Napad u centru Beograda, radnica "Gradske čistoće" zadobila udarac u glavu na Terazijama
Napad u centru Beograda, radnica "Gradske čistoće" zadobila udarac u glavu na Terazijama - Copyright Tanjug/MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Komunalna radnica JKP "Gradska čistoća" V.B, večeras oko 18.40 časova napadnuta je neočekivano i bez ikakvog razloga na Terazijama tokom obavljanja redovnog posla u drugoj smeni i tom prilikom zadobila udarac u glavu, saopšteno je iz JKP "Gradska čistoća".

Ona je kolima hitne pomoći prevezena u Vojno-medicinsku akademiju, a napad je prijavljen i policiji koja je odmah obavila uviđaj.

"Nažalost, naši zaposleni su na terenu često izloženi opasnosti i bivaju meta nezadovoljnih i agresivnih pojedinaca. Nasilje je nedopustivo u bilo kojoj sferi i za njega nema opravdanja. Iako su napadi na naše radnike učestali, posebno kada su u pitanju ekipe koje rade na suzbijanju komaraca, jasno je da ni komunalni radnici, ljudi koji Beograd održavaju čistim i urednim, pa čak i ako su u pitanju žene, nisu pošteđeni nasilja. Zaista sam zgrožen", rekao je direktor JKP "Gradska čistoća", Marko Popadić.

On je dodao da je napadnuta komunalna radnica zadobila jak udarac u glavu, a kako se napad dogodio s leđa, nesrećna žena nije sigurna čime je udarena.

"Napadača naši radnici prepoznaju kao čoveka koji često šeta Terazijama noseći ikonu sa sobom i tražeći novac od sugrađana. Siguran sam da će policija doći do počinioca ovog dela", kaže Popadić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija