Aktuelno

Muškarac koji je pucao u Ustaničkoj ulici lečen u klinici "Dr Laza Lazarević"

Komentari

Autor: Tanjug

04/10/2021

-

12:16

Muškarac koji je pucao u Ustaničkoj ulici lečen u klinici  "Dr Laza Lazarević"
Muškarac koji je pucao u Ustaničkoj ulici lečen u klinici "Dr Laza Lazarević" - Copyright instagram.com/moj_beo_grad, twitter/Spužva Bobba

veličina teksta

Aa Aa

Direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" Ivana Stašević Karličić potvrdila je da je muškarac koji je sinoć pucao na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića u Beogradu ranije lečen u toj klinici.

Stašević Karličić je rekla za RTS da je muškarac koji je pucao sinoć pregledan u prijemnoj ambulanti Klinike i da je u tom slučaju nasilje povezano sa mentalnim smetnjama.

"Taj pacijent jeste nekada lečen u našoj Klinici. Sinoć je u pratnji službenika Ministarstva unutrašnjih poslova pregledan u našoj prijemnoj ambulanti. Nakon primljene hitne medicinske pomoći, on ide u pravosudni sistem i ulazi u nadležnost tužilaštva", rekla je direktorka Klinike "Dr Laza Lazarević".

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova savladali su starijeg muškarca koji je sinoć u Ustaničkoj ulici ispalio više projektila iz vatrenog oružja, saopšteno je iz MUP-a.

U incidentu koji se dogodio na Konjarniku nije bilo povređenih, niti je bilo talačke krize.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija