Aktuelno

Uhapšen muškarac koji je pretio pištoljem na Konjarniku, Hitna pomoć ga prevezla u bolnicu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Telegraf, Tanjug

03/10/2021

-

19:02

Uhapšen muškarac koji je pretio pištoljem na Konjarniku, Hitna pomoć ga prevezla u bolnicu
Uhapšen muškarac koji je pretio pištoljem na Konjarniku, Hitna pomoć ga prevezla u bolnicu - Copyright instagram.com/moj_beo_grad, twitter/Spužva Bobba

veličina teksta

Aa Aa

Muškarac koji je večeras ispalio hice na uglu ulica Ustanička i Vojislava Ilića u Beogradu uhapšen je, potvrđeno je za Euronews Srbija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u efikasnoj akciji, savladali su starijeg muškarca koji je večeras u Ustaničkoj ulici ispalio više projektila iz vatrenog oružja, navodi se u saopštenju MUP.

Dodaje se i da je on kolima Hitne pomoći prevežen u nadležnu medicinsku ustanovu. U incidentu koji se dogodio na Konjarniku nije bilo povređenih, niti je bilo talačke krize.

Policija je muškarca uspela da savlada oko 19:20. Kako prenose mediji, čulo četiri, pet pucnja, a Telegraf piše da se prvi pucanj čuo oko 18:30.

Saobraćaj na raskrsnici dve ulice i u širem krugu je oko dva sata bio obustavljen, a na mestu događaja je bio i veliki broj policijskih vozila i specijalaca u pancirima. Zbog toga su se u tom delu grada stvorile velike gužve, ali je sada saobraćaj pušten.

Podsetimo, ubrzo nakon što je policija stigla na lice mesta, na društvenim mrežama pojavili su se video snimci na kojima se mogao videti muškarac koji preti pištoljem. U pojedinim video-snimcima čuli su se i pripadnici policije koji su mu dovikivali da baci oružije. Muškarac se krio iza drveta, iza kojeg je pretio pištoljem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)


 

Komentari (0)

Srbija