Aktuelno

Uhapšen muškarac osumnjičen da je na Zvezdari presreo muškarca (64) i oteo mu 245.000 dinara

Komentari

Autor: Euronews Srbija

20/10/2021

-

17:41

Uhapšen muškarac osumnjičen da je na Zvezdari presreo muškarca (64) i oteo mu 245.000 dinara
Uhapšen muškarac osumnjičen da je na Zvezdari presreo muškarca (64) i oteo mu 245.000 dinara - Copyright Tanjug/Edib Tahirović

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. M. (1985) neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, uhapšeni se tereti da je juče oko 14.20 časova u Ulici Petra Kolendića u Beogradu oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobegao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog. Pretresom stana u kojem je boravio pronađeno je 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici.

MUP Srbije

 

Kod osumnjičenog B. M. je pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i njegovu porodicu i zahvalio im se što su imali poverenja u policiju i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvetljeno i ovo krivično delo.

MUP Srbije

 

"U Beogradu ne može da bude dobrih i loših delova grada. Svaka ulica mora da bude bezbedna, nijedan građanin Srbije ne može da bude bez zaštite i ne može da bude predmet izvršenja krivičnih dela, a da se krivična dela ne rasvetle. U Beogradu nema dobrih i loših delova, svi Beograđani zaslužuju da budu podjednako čuvani, podjednako bezbedni i da mogu da žive normalno sa svojom decom i porodicama", rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija