Aktuelno

Uhapšen vozač BMW-a koji je usmrtio ženu u Mirijevskom bulevaru - automobilom upravljao bez dozvole

Komentari

Autor: Euronews

17/11/2021

-

16:41

Uhapšen vozač BMW-a koji je usmrtio ženu u Mirijevskom bulevaru - automobilom upravljao bez dozvole
Uhapšen vozač BMW-a koji je usmrtio ženu u Mirijevskom bulevaru - automobilom upravljao bez dozvole - Copyright foto-ilustracija RINA

veličina teksta

Aa Aa

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11:30 u Mirijevskom bulevaru, kada je automobil marke BMV udario u stub ulične rasvete i pokosio ženu, poginula je Z. Ž. (64). 

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. K. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Osumnjičeni, kako je utvrđeno, ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju", saopštio je MUP.

D.K. se sumnjiči da je, danas oko 11.30 časova u Mirijevskom bulevaru, upravljajući automobilom BMV, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula žena pešak.

Vozilo marke BMW izletelo je sa kolovoza. Najpre je udarilo u stub ulične rasvete, a kada se od njega odbilo, udarilo je u pešaka koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija