Aktuelno

Pronađeno telo u ostacima tržnog centra u Obrenovcu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, RTV MAG, Blic

09/12/2021

-

13:45

Pronađeno telo u ostacima tržnog centra u Obrenovcu
Pronađeno telo u ostacima tržnog centra u Obrenovcu - Copyright 24sedam/Ljubica Stanković

veličina teksta

Aa Aa

U ostacima izgorele zgrade tržnog centra u Obrenovcu pronađeno je jedno telo, a u toku je i dalje detaljna pretraga unutrašnjosti izgorelog objekta, preneo je RTV MAG.

Prema navodima portala Blic, u pitanju je osoba za kojom se tragalo nakon požara, a identifikaciju je olakšala i činjenica da je kod nje pronađen mobilni telefon.

I dalje se traga za drugom osobom koja se nakon ove nesreće vodila kao nestala.

Požar u tržnom centru u Obrenovcu izbio je 1. decembra u jutarnjim časovima, i zahvatio je jedan sprat. Na licu mesta intervenisalo je 55 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vozila, a prilikom akcije spasavanja, inicijalno su dva vatrogasca i tri žene prevezeni su u Hitnu pomoć. Požar je lokalizovan posle nekoliko sati borbe sa vatrom, a nekoliko sati nakon gašenja požara urušio se i krov na objektu.

Dan nakon požara, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je požar lokalizovan i da više ne preti opasnost po okolne zgrade, ali i naveo da je ukupno šest osoba povređeno, dok se dve vode kao nestale.

"Nažalost, dve žene se u ovom trenutku vode kao nestale, ne znamo šta se dogodilo sa njima dok se ne izvrši potpuni uviđaj", naglasio je Vesić.

 

Komentari (0)

Srbija