Aktuelno

Uhapšenom reperu produžen pritvor da ne bi ponovio vršio nasilje

Komentari

Autor: Tanjug

25/01/2022

-

15:44

Uhapšenom reperu produžen pritvor da ne bi ponovio vršio nasilje
prvi.os.sud.rs - Copyright prvi.os.sud.rs

veličina teksta

Aa Aa

 Prvi osnovni sudu u Beogradu produžio je danas pritvor za još 30 dana reperu U. R. (28) koji je juče optužen zbog nasilja nad bivšom vanbračnom partnerkom L.C.

Sud mu je na predlog tužilaštva produžio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

On je uhapšen početkom januara ove godine.

Optužnim predlogom koji je juče podnet sudu, tužilaštvo je zatražilo da sud U. R. osudi na kaznu od godinu i po dana zatvora zbog krivičnog dela nasilje u porodici, kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine.

Tužilaštvo je takođe ukazalo da je istražujući ovaj slučaj došlo do saznanja da je on izvršio krivična dela u odnosu na još dve ženske osobe na osnovu čega je formIran poseban predmet protiv njega.

On se optužnim predlogom tereti da je krivično delo izvršio tokom 2020. i 2021. godine zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine, tako što je u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad bivšom vanbracnom partnerkom L.C. (u kom periodu su živeli u zajedničkom domaćinstvu).

Devojka nasilje nije prijavljivala iz straha i jer je, kako navodi tužilaštvo, okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija