Aktuelno

Belivuk i Miljković negirali krivicu za ubistva Mitića i Mihajlovića

Komentari

Autor: Tanjug

07/02/2022

-

13:36

Belivuk i Miljković negirali krivicu za ubistva Mitića i Mihajlovića
Belivuk i Miljković negirali krivicu za ubistva Mitića i Mihajlovića - Copyright Screenshot

veličina teksta

Aa Aa

U Tužilaštvu za organizovani kriminal danas su optuženi za organizovanje kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković saslušani zbog sumnje da su 1. aprila 2019. godine učestvovali u ubistvu Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

Pored njih ispitani su i Vlade Draganić i Miloš Budimir i svi su negirali da su izvršili ova teška ubistva, rekao je novinarima nakon saslušanja njihov branilac Dejan Lazarević ispred Specijalnog suda.

Oni su saslušani u okviru nove istrage koja je pokrenuta prošle sedmice zbog ovog sedmog ubistva za koje se terete zajedno sa još trojicom članova njihove organizovane kriminalne grupe, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Istraga je pokrenuta i protiv Nikole Spasojevića, koji nije danas ispitan. Naredba o sprovođenju istrage protiv njih doneta je 1. februara 2022. zbog krivicnog dela teško ubistvo, saopštilo je tužilaštvo.

Goran Mihajlović je do skoro vodio kao nestao, od aprila 2019. godine. U trenutku nestanka imao je nepune 22 godine.

Belivuk i ostali već su otuženi za pet ubistava, Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Velickovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevica i Milana Ljepoje.

Za šesto ubistvo Nikole Mitića se vodi istraga od oktobra, a ovom spisku sada je pridodato ubistvo Mihajlovića.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija