Aktuelno

Žena (31) vozila skoro 200 na sat sa dvoje dece u automobilu - isključena iz saobraćaja

Komentari

Autor: Euronews Srbija

16/02/2022

-

09:12

Žena (31) vozila skoro 200 na sat sa dvoje dece u automobilu - isključena iz saobraćaja
Žena (31) vozila skoro 200 na sat sa dvoje dece u automobilu - isključena iz saobraćaja - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Uprave saobraćajne policije, isključili su iz saobraćaja dva vozača koja su upravljala automobilima brzinom većom od dozvoljene, saopštili su iz MUP.

Policija je noćas oko 1.20 časova na auto - putu Beograd - Šid na teritoriji Novog Beograda zaustavila automobil marke "bmw" kojim je upravljala žena (31) brzinom od 196 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas. Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina.

Tri sata kasnije, iz saobraćaja je isključen i mladić (21) koji je na auto-putu Beograd-Šid na teritoriji Novog Beograda upravljao automobilom marke "bmw" brzinom od 138,7 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Vozač se prilikom isključenja sa auto - puta nije zaustavio na znak stop. Daljom kontrolom utvrđeno je da je upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kad mu to nije dozvoljeno, a droga testom i da je pozitivan na kanabis. Protiv oba vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave

Preporuka za vas

Komentari (1)

Bane

16.02.2022 09:26

Šta prekršajna prijava? Ovo je ubistvo u pokušaju. Pogotovo ova žena, sa dvoje male dece u kolima... doživotno joj zabraniti upravljanje vozilom.

Srbija