Aktuelno

Saša Joksimović o incidentu na utakmici: Redar me udario pesnicom

Komentari

Autor: Euronews

07/06/2021

-

23:13

Saša Joksimović o incidentu na utakmici: Redar me udario pesnicom
Saša Joksimović o incidentu na utakmici: Redar me udario pesnicom - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Posle pisanja medija da je Saša Joksimović priveden na fudbalskoj utakmici u Pambukovcu kod Uba, glumac se oglasio i otkrio svoju stranu priče.

Joksimović je za "Blic" rekao da je do incidenta došlo u nedelju kada ga jedan od redara udario pesnicom dok se radovao jer njegov tim pobeđuje.

"Radovao sam se što pobeđujemo kad me je jedan redar udario pesnicom. Tu je ispao haos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo šta. Došla je policija, jer nisam imao ličnu kartu, da dam izjavu i otišao kući",  rekao je Joksimović.

Pojedini mediji su prethodno pisali da je Saša Joksimović u alkoholisanom stanju napravio incident na meču Pambukovica - Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila.

Jedan od svedoka rekao je za "Informer" da je Joksimović "urlao, histerisao, a zatim krenuo da gura druge ljude koji su došli da gledaju meč". On tvrdi da je Joksimović na kraju preskočio ogradu i uleteo na teren, zbog čega je utakmica prekinuta.

"Redari angažovani na poslovima obezbeđenja pokušali su da ga izvedu sa terena. Zamolili su ga da odmah napusti igralište, ali im je on odgovorio da mu to ne pada na pamet i nastavio je da vređa igrače i sudije. Na kraju je pokušavao da smiri situaciju i dalje se ponašajući bahato", rekao je svedok. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija