Aktuelno

Policija u Beogradu dva puta u toku večeri zaustavila istog vozača zbog brze vožnje

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/02/2022

-

10:39

Policija u Beogradu dva puta u toku večeri zaustavila istog vozača zbog brze vožnje
Policija u Beogradu dva puta u toku večeri zaustavila istog vozača zbog brze vožnje - Copyright E-Stock/Miloš Rafailović

veličina teksta

Aa Aa

Saobraćajna policija u Beogradu je zaustavila i isključila iz saobraćaja četiri vozača zbog prekoračenja brzine ili prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U noći između utorka i srede presretač je zaustavio vozača "Reno klia" u Novom Beogradu, koji je vozio brzinom od 148,7 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje 80. Kontrolom je utvrđeno da dvadesetosmogodišnji vozač poseduje probnu vozačku dozvolu.

Iako je isključen iz saobraćaja, policija ga je uskoro ponovo zaustavila u ulici Tošin bunar, posle čega je zadržan u policijskoj stanici.

Na auto-putu na teritoriji Voždovca, presretač je zaustavio dvadesetšestogodišnjeg vozača "Mazde“, koji ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju i kod koga je droga test pokazao prisutvo kanabisa u organizmu. Policija je na Paliluli zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "Tojote“ koji je bio pozitivan na kanabis i amfetamin.

Na te psihoaktivne supstance bio je pozitivan i dvadesetšestogodišnji vozač "Opel astre“ koga je policija zaustavila u Novom Beogradu. Vozači su dovedeni u policijske stanice i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija