Aktuelno

Incident u topionici u Boru: Povređen radnik obezbeđenja, lopovi ga gađali komadom bakra od 40 kilograma

Komentari

Autor: Tanjug

24/02/2022

-

16:22

Incident u topionici u Boru: Povređen radnik obezbeđenja, lopovi ga gađali komadom bakra od 40 kilograma
Incident u topionici u Boru: Povređen radnik obezbeđenja, lopovi ga gađali komadom bakra od 40 kilograma - Copyright Tanjug/Filip Krainčanić

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija Ziđin saopštila je da je radnik firme koja čuva imovinu kineske kompanije lakše povređen, kada su juče kradljivci bacili na njega komad bakra težak 40 kilograma.

"U topionici bakra u Boru ponovo je 23. februara došlo do okršaja lopova i radnika obezbeđenja. Pokušaj krađe je i ovoga puta osujećen, ali je radnik firme za fizičko-tehničko obezbeđenje "Alfa Guard“ Srđan Janković zadobio povrede ruke i noge. On kaže da je do incidenta došlo kada je pokušao da veću grupu kradljivaca spreči da otuđi imovinu kompanije. Janković je pojurio za njima, a jedan ga je gađao "hladnim materijalom“ (bakrom) teškim 40 kilograma", saopštio je Ziđin.

Dodaje se da je na sreću Janković zadobio lakše povrede i posle lekarskog pregleda pušten je na kućno lečenje. U saopštenju se navodi da je policija izašla na uviđaj, ali su kradljivci uspeli da pobegnu, a da ne budu čak ni identifikovani.

Ziđin naglašava da je za obezbeđivanje imovine i ljudi angažovao čak dve firme, koje u svojim redovima imaju licencirane i dobro obučene profesionalce, ali da su i pored toga upadi u krug Topionice sve učestaliji, a kradljivci postaju sve agresivniji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija