Aktuelno

Hitna pomoć: Muškarac izboden nožem u Zemunu, tokom jutra dve saobraćajne nesreće u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

08/04/2022

-

07:38

Hitna pomoć: Muškarac izboden nožem u Zemunu, tokom jutra dve saobraćajne nesreće u Beogradu
Hitna pomoć: Muškarac izboden nožem u Zemunu, tokom jutra dve saobraćajne nesreće u Beogradu - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Muškarac star 66 godina sinoć je uboden nožem, u lumbalnom delu, incident se dogodio u Zemunu i on je prebačen u KBC Zemun, rečeno je Tanjugu iz Hitne pomoći.

Osim hroničnih bolesnika, u noći između četvrtka i petka prevezena su tri pacijenta do Infektivne klinike zbog kovida, a bila su i tri interklinička prevoza takođe zbog kovida.

Hitna pomoć u Beogradu intervenisala je 93 puta, od toga 22 na javnom mestu.

Dogodila se i jedna saobraćajna nesreća u Sremčici, gde je muškarac doživeo povredu glave i prebačen je u Urgentni centar.

U Beogradu su se jutros između 06.00 i 07.00 sati, dogodile dve saobraćajne nesreće, za koje se zna da su dve mlade osobe doživele povrede glave, grudnog koša i noge.

Prva nesreha se dogodila kod Dobanovaca, a povređeni su muškarac, rođen 1987. godine, i žena, rođena 1988. godine.

Iz Hitne pomoći su reklli za Tanjug da se zasad to ne tretiraju kao teške povrede, već da će tek po prijemu u Urgentni i dodatnih analiza biti utvrđeno koliko su ozbiljne povrede.

Drugi saobraćajni udes dogodio se u 06.34 nedaleko od Dobanovaca, na isključenju za autoput kod aerodroma "Nikola Tesla", ali se stanje putnika još ne zna, ekipe Hitne pomoći su poslate na teren.

Komentari (0)

Srbija