Aktuelno

Rasim Ljajić teško povređen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, njegov saradnik Branko Gogić poginuo

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/04/2022

-

10:40

Rasim Ljajić teško povređen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, njegov saradnik Branko Gogić poginuo
Rasim Ljajić teško povređen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, njegov saradnik Branko Gogić poginuo - Copyright Tanjug/Rade Prelić, Printscreen YouTube/TVKopernikus

veličina teksta

Aa Aa

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na autoputu Beograd-Niš kod Ražnja. U nesreći je poginuo direktor JP Emisione tehnike i Ljajićev blizak saradnik Branko Gogić, potvrđeno je za Euronews Srbija.

Do nesreće je došlo kada je automobil marke "škoda superb" kojim je upravljao Gogić iz, za sada neutvrđenih razloga, sleteo sa puta i prevrnuo se, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Od zadobijenih potvrda, Gogić je poginuo na licu mesta, a Ljajić je primljen u KC Niš svestan. U toku je dijagonostika koja će odlučiti koje su sve intervencije potrebne. Direktor KC Niš dr Zoran Perišić kaže da on nije životno ugrožen i da je smešten u jedinicu intenzivne nege.

"Smatramo da gospodinu Ljajiću neće biti potrebna neka ozbiljnija intervencija. On je zadobio ozbiljne telesne povrede, a dominiraju one na grudnom košu", rekao je na konferenciji za medije direktor KC "Niš" dr Zoran Perišić.

 

 

 

 

Uskoro opširnije na Euronews.rs

Komentari (0)

Srbija