Aktuelno

Poslanik sustigao lopova u beogradskom tržnom centru i zadržao ga do dolaska policije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/04/2022

-

18:48

Poslanik sustigao lopova u beogradskom tržnom centru i zadržao ga do dolaska policije
Poslanik sustigao lopova u beogradskom tržnom centru i zadržao ga do dolaska policije - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Narodni poslanik danas je u tržnom centru na Zvezdari sustigao i zadržao do dolaska policije, lopova R.V. koji je prethodno u tržnom centru ukrao telefon od M.D. MUP Srbije je potom potvrdio da je lopov uhapšen.

Euronews Srbija nezvanično saznaje da je u pitanju je narodni poslanik SNS Dejan Kesar.

Danas oko 15 časova u jednom tržnom centru na Zvezdari osumnjiceni R.V. ukrao je telefon i počeo da beži, nakon cega je i žena čiji je telefon ukrao počela da trči za njim dozivajući prolaznike u pomoć, navodi se u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kada je Kesar čuo da žena doziva u pomoć počeo je da trči za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao V.R. je izvadio nož i uperio ga ka njemu.

Uspeo je da savlada osumnjičenog, izbivši mu nož iz ruke, nakon čega ga je oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema osumnjičenom V.R. zbog sumnje da je izvrsio krivično delo razbojnička krađa, u kom roku će biti saslušan pred tužiocem. Takođe, tužilastvo je naložilo da se skine video nadzor iz tržnog centra, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija