Aktuelno

Službenik policije uhapšen zbog droge, sumnja se da je službenim automobilom prevezao 30 kilograma marihuane

Komentari

Autor: Euromews Srbija

27/05/2022

-

21:35

Službenik policije uhapšen zbog droge, sumnja se da je službenim automobilom prevezao 30 kilograma marihuane
Službenik policije uhapšen zbog droge, sumnja se da je službenim automobilom prevezao 30 kilograma marihuane - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Prijepolja uhapsili su policijskog službenika granične policije B. D. (49) i njegovu prijateljicu S. D. (38), zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u podrumu kuće osumnjičene S. D. pronašla 30 pakovanja sa više od 32,7 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, navodi se u saopštenju MUP-a.

Prethodno je policijski službenik B. D, po napuštanju patrole za nadzor državne granice prema Crnoj Gori, kako se sumnja, službenim automobilom do kuće S.D. prevezao torbu u kojoj se nalazila droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijskim službenicima PU Prijepolje i nadležnim tužilaštvom, nastavljaju dalji rad na ovom slučaju. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija