Aktuelno

Na Batrovcima teretnjaci čekaju 180, Šidu 240 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

06/06/2022

-

09:02

Na Batrovcima teretnjaci čekaju 180, Šidu 240 minuta
Na Batrovcima teretnjaci čekaju 180, Šidu 240 minuta - Copyright Tanjug/Uprava carina

veličina teksta

Aa Aa

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju 180, a na Šidu 240 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, saopšteno je iz javnog preduzeća "Putevi Srbije".

Kako se navodi, na Pančevačkom mostu danas i sutra će se izvoditi radovi u oba smera, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Takođe, dodaju, na Pančevačkom mostu odvijaće se radovi na čišćenju revizionih staza i kolovoza u desnoj traci, a za saobraćaj biće otvorena leva traka. Pored toga, radovi na ugradnji putnih senzora u sklopu putno-meteoroloških stanica izvode se danas u naseljenom mestu Minićevo u smeru ka Zaječaru, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

I na potezu Svrljig-Malča, u mestu Vrelo, u smeru ka Nišu danas se izvode radovi na ugradnji putnih senzora u sklopu putno-meteoroloških stanica. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Kako su dodali, i u pravcu Brus-Brzeće, u mestu Radmanovo sutra će se odvijatui radovi na ugradnji putnih senzora u sklopu putno-meteoroloških stanica, pri čemu će u zoni radova doći do zauzimanja jedne trake, uz naizmenično odvijanje vozila.

Takođe, do 10. juna, odvijaće se radovi na sanaciji odrona/kosina, uz naizmenično propuštanje vozila na na potezu Svođe - Vlasotince, između naseljenih mesta Boljara i Kruševice. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija