Aktuelno

Drugo osnovno javno tužilastvo naložilo zadržavanje muškaraca i žene zbog razbojništva

Komentari

Autor: Tanjug

13/09/2022

-

19:29

Drugo osnovno javno tužilastvo naložilo zadržavanje muškaraca i žene zbog razbojništva
Drugo osnovno javno tužilastvo naložilo zadržavanje muškaraca i žene zbog razbojništva - Copyright Euronews/Jovana Stanković

veličina teksta

Aa Aa

Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu saopštilo je danas da je naložilo zadržavanje muškarca M.S. i žene M.S. zbog sumnje da su uz pretnje opasnim oruđem od oštećenog oduzeli sav novac koji je imao kod sebe.

Osumnjičeni će biti dovedeni na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo sutra radi saslušanja. Oštećeni je u svom vozilu predao 4.000 dinara osumnjičenoj M.S. koja je ispod "Plavog mosta" nudila seksualne usluge, a ona je njemu dala kondom i rekla mu da skine odeću, a potom izašla iz vozila kako bi navodno rasitnila novac.

Osumnjičena se vratila u vozilo ali sa osumnjičenim M.S. te su uz pretnju opasnim oruđem od oštećenog oduzeli sav novac koji je imao kod sebe.

Osumnjičeni se terete za krivično delo razbojništvo. Protiv osumnjicenog M.S biće podneta krivicna prijava i zbog prethodno izvrsenog krivicnog dela teska krađa, dok će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave zbog prostitucije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija