Aktuelno

Težak udes na auto-putu Beograd Niš, dve osobe poginule na licu mesta, tri prevezene u bolnicu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/09/2022

-

08:29

Težak udes na auto-putu Beograd Niš, dve osobe poginule na licu mesta, tri prevezene u bolnicu
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo jutros u 4.40 sati na auto-putu Beograd - Niš, kod isključenja za Aleksinačke rudnike, rečeno za Euronews Srbija u PU Niš.

U udesu je učestvovalo putničko vozilo fiat punto beogradskih tablica i teretno vozilo stranih registarskih tablica. Troje povređenih odmah je prevezeno u KC Niš. Saobraćaj na tom delu auto-puta, nakon zastoja, normalizovan je u 7.40 sati.

Kako su iz UC Niš za Euronews Srbija saopštili, nakon što je urađena kompletna dijagnostička procedura pacijenata koji su primljeni nakon nesreće utvrđeno je da su svi svesni, komnikativni i stabilnih vitalnih parametara. 

"Najstariji među njima muškarac od 39 godina koji ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu. Drugi pacijent ima 19 godina, u nesreći je dobio prelom leve nadlaktice i povredu iznad leve obrve koja je zbrinuta u Aleksincu", naveli su iz bolnice.

Treći pacijent je dečak (14) kojem je dijagnostikom utvrđeno da ima naprsnuće jednog rebra s desne strane i parcijalni pneumotoraks.

"Nije životno ugrožen, stabilan je i komunikativan. Hospitalizovan je u jedinici intezivnog lečenja Dečije hirurgije", naveli su iz UC Niš.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija