Aktuelno

Priveden mladić zbog sumnji da je šutnuo devojku na Voždovcu: Snimljen još jedan slučaja prebijanja žene na ulici

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/06/2021

-

10:56

Priveden mladić zbog sumnji da je šutnuo devojku na Voždovcu: Snimljen još jedan slučaja prebijanja žene na ulici
Priveden mladić zbog sumnji da je šutnuo devojku na Voždovcu: Snimljen još jedan slučaja prebijanja žene na ulici - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Policija je privela K.A. (24), koji je osumnjičen da je pre izvesnog vremena na Voždovcu šutnuo devojku koja je od siline udarca pala, rekli su za Euronews Srbija iz MUP-a.

Snimak incidenta se juče pojavio na društvenim mrežama policijski inspektori sa Voždovca su identifikovali nasilnika koji je priveden pod sumnjom za nasilničko ponašanje u saradnji sa Interventnom jedinicom. Na snimku se vidi kako muškarac šutira devojku koja pada, a on potom  odlazi svojim automobilom.

Ovo je drugi incident u kome je u fokusu nasilje nad ženama, a koji je snimljen i objavljen na društvenim mrežama. Pre nekoliko dana, muškarac je na Adi Ciganliji pred punom plažom nasrnuo na ženu i posle svađe je šutnuo u glavu.

 Oba snimka nasilničkog ponašanje i sa Ade Ciganlije i sa Voždovca pojavili su se na društvenim mrežama.

Nasilniku sa Ade Ciganlije, koji je tukao ženu pred prolaznicima, određen je pritvor, nakon što je usvojen predog Tužilaštva, potvrđeno je za Euronews Srbija u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Facebook.com/MOJ BEOGRAD

 

Osumnjičeni za incident na Voždovcu je zadržan po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i sutra će biti priveden tužiocu.

Inače, građane Srbije pre nekoliko dana potresao je snimak nasilja na beogradskom kupalištu Adi Ciganiji koji se pojavio na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako nepoznati muškarac na punoj plaži maltretira ženu koja leži. 

Posle verbalne rasprave, muškarac je pojurio ženu, a zatim ju je udario nogom u glavu, naočigled velikog broja posetilaca na plaži. Ona je molila muškarca koji ju je udario da je ostavi na miru. 

Jedini koji su pritekli u pomoć devojci bile su dve žene, od kojih je jedna i snimila video i dva muškarca koja su istrčala iz vode.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija