Aktuelno

Mladić u Pančevu s probnom dozvolom vozio 212 kilometara na sat, krivična prijava i zbog droge

Komentari

Autor: Tanjug

11/10/2022

-

09:44

Mladić u Pančevu s probnom dozvolom vozio 212 kilometara na sat, krivična prijava i zbog droge
Mladić u Pančevu s probnom dozvolom vozio 212 kilometara na sat, krivična prijava i zbog droge - Copyright Tanjug/Dušan Aničić

veličina teksta

Aa Aa

Zbog učinjenih više prekršaja policija je sinoć vozilom presretačem u Pančevu zaustavila i isključila iz saobraćaja muškarca (20) koji je vozio BMW, a protiv koga će biti podneta i krivična prijava zbog droge.

U saopštenju se navodi da je u ulici gde je ograničenje 50 kilometara na sat vozio brzinom od 112,1 kilometar na sat, te da je zatim na putu sa ograničenjem od 80, vozio i 212,6 kilometara na sat.

"Saobraćajna policija zaustavila je muškarca koji je, kako je utvrđeno, upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom automobilom čija je snaga veća od 80 kilovata. Droga testom utvrđeno je i da je pozitivan na amfetamin i kanabis", navodi MUP.

Manja količina supstance nalik na opojnu drogu amfetamin pronađena je pregledom vozača i vozila, pa je najavljeno podnošenje krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Komentari (0)

Srbija