Aktuelno

I drugi sin Gorana Džonića pušten iz pritvora

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/11/2022

-

11:40

I drugi sin Gorana Džonića pušten iz pritvora
Euronews/Ljiljana Pavlović - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

I drugi sin Gorana Džonića, glavnoosumnjičenog za trostruko ubistvo u Moravcu, u petak je pušten iz pritvora, potvrdio je za Euronews Srbija advokat i branilac Džonićevih sinova.  

“Apelacioni sud je konačno usvojio žalbu na rešenje o produženju pritvora, pa je Viši sud ukinuo pritvor u petak, nakon više od godinu dana”, naveo je on. 

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv još dve osobe i drugog Džonićevog sina, ali oni su pušteni iz pritvora. 

Podsećamo, prošlog meseca je Više javno tužilaštvo u Nišu, nakon okončane dopune istrage, treći put podnelo Višem sudu u Nišu na potvrđivanje optužnicu protiv Gorana Džonića i njegovog sina koji se tereti za pomaganje u zločinu zbog ubistva tročlane porodice Đokić. 

Dopuna optužnice se, kako je ranije rečeno za Euronews Srbija, odnosi na veštačenje tragova, odnosno na naredbu Višeg suda u Nišu koje je u junu po drugi put vratilo optužnicu Višem javnom tužilaštvu uz naredbu da tužilac naredi dopunu istrage o ubistvu tročlane porodice Đokić u koje se desilo krajem prošle godine. 

Porodica Đokić nestala je 26. septembra prošle godine u Moravcu a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u ataru ovog aleksinačkog sela.

Komentari (0)

Srbija