Aktuelno

MUP: Dva stranca isključena iz saobraćaja, 300 kažnjeno

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/11/2022

-

18:33

MUP: Dva stranca isključena iz saobraćaja, 300 kažnjeno
MUP: Dva stranca isključena iz saobraćaja, 300 kažnjeno - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Uprava saobraćajne policije saopštila je danas da je u akciji pojačane kontrole saobraćaja tokom praznika isključila iz saobraćaja dva strana državljanina zbog nasilničke vožnje.

Policija je u 8.10 časova isključila iz saobraćaja bugarskog državljanina koji je na deonici autoputa Šid – Beograd vozio prosečnom brzinom od 239,5 kilometara na čas.

Policijski službenici koji kontrolišu saobraćaj presretačima zaustavili su vozilo na autoputu Beograd-Niš kod Smedereva, a prilikom zaustavljanja bugarski državljanin učinio je još jedan prekršaj prekoračenja brzine, jer je radarom ugrađenim u presretač utvrđeno da se kretao brzinom od 224 kilometra na čas.

U saopštenju se dodaje da je u 15 časova iz saobraćaja isključen nemački državljanin, koji je na deonici autoputa Novi Sad – Subotica vozio prosečnom brzinom od 241,3 kilometar na čas.

Protiv oba vozača podnete su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje, navodi se u saopštenju MUP. Korišćenjem sistema za merenje prosečne brzine policijski službenici Uprave saobraćajne policije za svega osam sati sankcionisali su gotovo 300 stranih državljana. 
 

Komentari (0)

Srbija