Aktuelno

Do 15. januara radovi na Pančevačkom mostu od 20 sati do 5 ujutru

Komentari

Autor: Tanjug

20/12/2022

-

18:52

Do 15. januara radovi na Pančevačkom mostu od 20 sati do 5 ujutru
Do 15. januara radovi na Pančevačkom mostu od 20 sati do 5 ujutru - Copyright FoNet/Marko Dragoslavić

veličina teksta

Aa Aa

Na naplatnoj stanici Beograd – Mali Požarevac, u smeru Beograd – Niš sutra od 9 do 16 časova planirani su radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, pa će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Zbog izgradnje sektora B6 obilaznice oko Beograda - postavljena je signalizacija na prilazu ulice Slavka Miljkovića Kružnom putu, na 50 m pre skretanja za Resnik. Ulica Slavka Miljkovića je zatvorena za saobraćaj do 1. februara ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Na deonici Kikinda - Rusko Selo u toku su radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa i ugrađivanje asfaltnih slojeva na putu, a trebalo bi da budu završeni do 23. decembra, uz  naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Beograd – Pančevo, ka Pančevu do 15. januara odvijaju se radovi na popravci oštećenja na Pančevačkom mostu. Radovi se obavljaju od ponedeljka do petka od 20 do 5 časova i vikendom takođe od 20 do 5 časova. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj zatvorena desna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Gradina i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minutam dok na prelazima Šid i Sremska Rača teretna vozila čekaju 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija