Aktuelno

Veliki požar u Petrovaradinu, pronađena tela dvojice muškaraca

Komentari

Autor: Tanjug, RTS

22/01/2023

-

09:29

Veliki požar u Petrovaradinu, pronađena tela dvojice muškaraca
Veliki požar u Petrovaradinu, pronađena tela dvojice muškaraca - Copyright Tanjug Video

veličina teksta

Aa Aa

Dve osobe poginule su u požaru koji je rano jutros izbio u napuštenom objektu bivše diskoteke u Petrovaradinu.

Požar je izbio u Petrovaradinu, u Račkoj 79, prenosi portal 021.rs. Policija je izašla na mesto događaja i utvrdila da gori krov kuće, koja pripada M.B, a da jedan deo koristi njegova bivša supruga A.B. (1955).

Na ulici su zatečeni A. B. i njena ćerka, a prilikom gašenja požara pronađena su i dva muška leša, od kojih je jedan M.B. (1952), navedeno je u saopštenju MUP-a Novi Sad. Na teren je izašla ekipa Hitne pomoći, koja je u 06.13 sati konstatovala smrt dva muškarca. Uviđaj je u toku, navedeno je u saopštenje.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa intervenisala oko 5.30 časova.

"Na licu mesta su zatečena dva ugljenisana tela, a ekipa je pomogla ženama starim 67 i 43 godine koje su imale stresnu reakciju. One nisu prebačene u bolnicu nego im je pomoć pružena na licu mesta" navodi Krulj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Član gradskog veća Novog Sada za inspekcijske i komunikacijske poslove Zdravko Jelušić izjavio je za Tanjug da su gradske službe reagovale u skladu sa obavezama, pre svega vatrogasci, policija i hitna pomoć.

''Najbitnije je naglasiti da su dve ženske osobe koje su živele u dvorištu ovog objekta zbrinute od strane Centra za socijalni rad grada Novog Sada jer su bile u stanju šoka," rekao je Jelušić.

Kako prenosi portal, požar je u ovoj jednospratnoj kući izbio oko 5 sati i ubrzo je stiglo nekoliko ekipa vatrogasaca. Oni su zaustavili širenje požara na ceo objekat, a potom i ugasili vatru. Prilikom intervencije pronađena su dva tela.

Od građana koji žive u blizini može se čuti da je tu nekada bio ugostiteljski objekat "Kabare avantura".

Policija i tužilaštvo obavljaju uviđaj, a nešto posle 8 časova taj deo ulice ponovo je otvoren za saobraćaj.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija