Aktuelno

Uhapšen lekar sa VMA: Sumnja se da je pretukao suprugu drškom pištolja

Komentari

Autor: EUronews Srbija

02/02/2023

-

12:46

Uhapšen lekar sa VMA: Sumnja se da je pretukao suprugu drškom pištolja
Uhapšen lekar sa VMA: Sumnja se da je pretukao suprugu drškom pištolja - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Policija je uhapsila lekara sa Vojno-medicinske akademije (VMA) N.O. (48) zbog sumnje da je juče svoju suprugu I.O. (42) pretukao pištoljem.

Sumnja se da je on, u januaru ove godine, više puta tukao četrdesetdvogodišnju suprugu, udarao je po glavi i telu, šutirao i davio kablom, nanevši joj teške telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona: 0800 100 600 ili na 192, koji su sve vreme dostupni.

Preporuka za vas

Komentari (1)

Megido

02.02.2023 15:59

Lekar s VMA krvnički premlatio suprugu, onaj u Novom Sadu ubio poznanika zbog dugova, Unuk ubio dedu u Prokuplju... Šta je sledeće, ne pardon, kad je sledeće? Da li se ikom čini da su ovo normalne, svakodnevne benigne pojave, ne kažem samo za Srbiju, već ceo svet? Da li ovo ludilo ima ikakvo opravdanje? Biće da je u pitanju ispunjenje proročanstva iz Otkrivenja 12:12 gde jasno piše:,,Zato veselite se, nebesa i vi koji živite na njima! Teško vama, zemljo i more, jer je Đavo sišao k vama, veoma gnevan, znajući da ima malo vremena!“

Srbija