Aktuelno

Privedeni ultradesničari koji su krenuli na protest u Beograd, u vozilima pronađeno oružje

Komentari

Autor: Tanjug

15/02/2023

-

12:18

Privedeni ultradesničari koji su krenuli na protest u Beograd, u vozilima pronađeno oružje
Priveden ultradesničar, krenuo na protest u Beograd sa puškom i municijom - Copyright Tanjug/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i BIA zaustavili su u Sremskoj Kamenici automobil "citroen", kojim je upravljao D. B (1987), a na suvozačevom mestu je sedela J. Š. (1992), i u kojem su pronašli oružje karabin.

Tanjug/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

 

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, prilikom kontrole i pregleda lica u vozilu je ispod zadnjeg sedišta pronađen karabin, sa postavljenim optičkim nišanom i više komada municije.

Kako se sumnja, navedena lica su krenula za Beograd na javno okupljanje ispred zgrade Predsedništva zakazano za 18 časova. Osumnjičeni su privedeni. Nastavlja se dalji rad, dodaju u MUP-u.

Kako prenose mediji, skup protiv navodne izdaje Kosova ispred Prdsedništva Srbije organizuje Damjan Knežević, pripadnik takozvanih Narodnih patrola, ultradesničarske organizacije koja se na beogradskim ulicama obračunava sa migrantima.

Knežević, dodaju mediji,  poznat je po tome što se hvali svojim vezama sa Vagner grupom, a početkom decembra pohvalio se posetom svoje neformalne organizacije centru paravojne grupe Vagner u Sankt Peterburgu.
   

Komentari (1)

Kraljevo

15.02.2023 14:13

Rusija godinama nam prave spletke, nerede i uživa da nas gura i huška u razne nerede i organizacije protiv države, EU ili USA. To je ta naša bratska Rusija i brat Putin koji nam želi najveće ZLO. Godinama nas gaze i vuče u nihovo Rusko blato. Zato treba da im stavimo odmah sve pakete sankcija.

Srbija