Aktuelno

Još traje potraga za mladićima nestalim kod Ade Huje: Proverava se ima li nađeni pojas za spasavanje veze s nestalima

Komentari

Autor: RTS

20/03/2023

-

09:11

Još traje potraga za mladićima nestalim kod Ade Huje: Proverava se ima li nađeni pojas za spasavanje veze s nestalima
Još traje potraga za mladićima nestalim kod Ade Huje: Proverava se ima li nađeni pojas za spasavanje veze s nestalima - Copyright Tanjug Video

veličina teksta

Aa Aa

Još traje potraga za tri mladića koje su nestali kada se u subotu oko 23 časa prevrnuo čamac kod Ade Huje. Tom prilikom jedan muškarac je uspeo da se spase.

Major Miloš Kostić, komandir Policijske ispostave za bezbednost na rekama rekao je za RTS da se nastavlja intenzivna potraga za nestalima.

Angažovana je Jedinica za bezbednost na rekama, ronioci, pripadinici Sektora za venredne situacije, kompletna Policijska uprava za Grad Beograd kao i ostale službe koje mogu doneti neki rezultat u potrazi", navodi Kostić.

On napominje da pre svakog isplovljavanja treba obratiti pažnju na vremenske uslove, najmanje 24 časa ranije treba ispratiti vremensku prognozu. Kostić navodi da je pronađen jedna pojas za spasavanje ali se još proverava da li je u nekoj vezi sa nestalima.

Policija apeluje i da treba voditi računa i koliki je kapacitet plovila kao i da se ne pije alkohol budući da važe ista pravila kao i za drumski saobraćaj.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija