Aktuelno

Uhapšena trojica u Nišu zbog sumnje da su pretukli i nožem povredili maloletnika

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/06/2023

-

16:23

Uhapšena trojica u Nišu zbog sumnje da su pretukli i nožem povredili maloletnika
Policija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Nišu uhapsila je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, Đ. M. (22), iz tog grada, zbog sumnje da je nožem ubo 17- godišnjaka.

Uhapšeni su i  T. S. (25) i M. Đ. (21) zbog sumnje da su povređenom maloletniku zadali više udaraca, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Nišu. 

Đ. M. se sumnjiči za krivično delo teška telesna povreda, dok se T. S. i M. Đ. sumnjiče da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Kako se sumnja, Đ. M. je noćas, nakon kraće verbalne rasprave, fizički napao i naneo ubodnu ranu nožem u predelu leđa 17-godišnjaku, dok su, kako se sumnja, T. S. i M. Đ. zadali više udaraca povređenom maloletniku.

Povređeni 17-godišnjak je zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu.

Iz UC UKC Niš saopštili su da su noća primili pacijenta sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša. 

"Nakon urađene hitne dijagnostike, utvrđeno krvarenje u grudnom košu, koje je hitno hirurški sanirano. Nakon operacije, pacijent hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Prema rečima lekara, hemodinamski trenutno stabilan, priključen na aparat za veštačku ventilaciju", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

Srbija