Aktuelno

Futog pod opsadom policije: Na mestu gde su ubijena dva mladića raspoređeni pripadnici MUP, četvoro uhapšeno

Komentari

Autor: Tanjug, Euronews Srbija

25/08/2023

-

11:25

Futog pod opsadom policije: Na mestu gde su ubijena dva mladića raspoređeni pripadnici MUP, četvoro uhapšeno
Futog pod opsadom policije: Na mestu gde su ubijena dva mladića raspoređeni pripadnici MUP, četvoro uhapšeno - Copyright 24sedam/Goran Sivački

veličina teksta

Aa Aa

Noć posle pucnjave i dvostrukog ubistva u Futogu, u ovom mestu je primetno prisustvo velikog broja pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova. U pucnjavi su ubijeni M. M. (20) i N. Š. (19), a ispred Osnovne škole "Desanka Maksimović" i dalje stoji parkirana patrola policije.

Podsetimo, policija je uhapsila četvoro osumnjičenih za pucnjavu u Futogu.

24sedam/Goran Sivački

 

Kako je potvrđeno Tanjugu u MUP-u, policija u Novom Sadu brzom i efikasnom akcijom lišila je slobode je N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) i B. G. (26) osumnjičene za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je N. Š. (2004) preminuo na licu mesta, dok je teško ranjen M. M. (2003), koji je kasnije preminuo u bolnici.

24sedam/Goran Sivački

 

Svim osumnjičenima određeno je zadržavanje do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći je rekao da je prvi poziv primljen 17 minuta posle ponoći od strane policije.

24sedam/Goran Sivački

 

Na licu mesta zatečen je mladić bez svesti koji je u teškom stanju prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV.

"Sledeći poziv stigao je 51 minut posle ponoći, kada je policija na istoj adresi prijavila još jedno ranjeno lice. Urgentna ekipa konstatovala je smrt", naveo je Krulj. 

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je danas da je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu izašao na lice mesta, gde je u prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršen uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem.

Komentari (0)

Srbija