Društvo

Deda Mrazice i zanimacija za najmlađe: "Srbijavoz" spremio novogodišnje vagone

Komentari

Autor: Tanjug

30/12/2023

-

15:58

Deda Mrazice i zanimacija za najmlađe: "Srbijavoz" spremio novogodišnje vagone
Deda Mrazice, pokloni i kviz u novogodišnjim vozovima "Srbijavoza" - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Na železničkoj stanici Prokop danas sa perona kreću novogodišnji vozovi, a pomoćnica direktora za marketing i komunikacije "Srbijavoz" Danica Čanović je rekla da će putnici imati priliku da se fotografišu sa Deda Mrazicama, da dobiju poklone i igraju kvizove. 

"Kompanija 'Srbijavoz' tradicionalno organizuje novogodišnje vozove i veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine organizovali novogodišnje polaske", izjavila je Čanović za Tanjug. 

Prema njenim rečima, polasci novogodišnjih vozova organizovani su iz Užica, Niša, Vršca i Valjeva.

"Drago nam je da smo doprineli novogodišnjoj čaroliji i ulepšali vožnju našim vozovima svim našim putnicima. Program je jedinstven, po njemu smo već i prepoznatljivi, naši animatori su pripremili i određene kvizove za naše najmlađe putnike, ali sadašnje iskustvo je pokazalo da i stariji putnici podjednako uživaju u čitavom programu", navela je Čanović.

Čanović je ukazala da je kompanija "Srbijavoz" pokrenula projekat sa Galerijom Matice srpske i Muzejom Jugoslavije za posetu muzejima u Novom Sadu i Beogradu i dodala da putnici imaju priliku da za 36 minuta dođu od jednog do drugog grada. 

"Ovi praznici su idealna prilika da pozovemo sve ljubitelje umetnosti, sve naše putnike, da posete ove prestižne institucije kulture, da putuju našim Sokolom i uživaju u divnim izložbama", naglasila je Čanović. 

Komentarišući praznični red vožnje, Čanović je navela da svake godine u decembru donosi se novi red vožnje koji važi čitave naredne godine. 

"Svi naši putnici se mogu putem našeg sajta informisati o polascima. Želim da svima čestitam praznike koji dolaze i da pozovem građane da putuju 'Srbijavozom', zato što je to način da putujete brže, ekonomičnije i sigurnije", zaključila je Čanović. 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija