Društvo

Komesarijat za izbeglice: Raspisan javni poziv za zakup 27 stambenih jedinica

Komentari

Autor: Tanjug

17/01/2024

-

16:17

Komesarijat za izbeglice: Raspisan javni poziv za zakup 27 stambenih jedinica
Komesarijat za izbeglice: Raspisan javni poziv za zakup 27 stambenih jedinica - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Komesarijat za izbeglice i migracije raspisao je danas javne pozive za davanje u zakup sa mogućnošću kupovine 27 stambenih jedinica na teritoriji 14 jedinica lokalne samouprave, a rok za podnošenje prijave je do prvog marta. 

"To su Bačka Topola, Žitište, Nova Crnja, Alibunar, Velika Plana, Bela Crkva, Vršac, Ub, Kragujevac, Rača, Majdanpek, Doljevac, Niš i Kladovo. U pitanju su stambene jedinice koje su ranije izgrađene", navodi se u saopštenju Komesarijata za izbeglice i migracije. 

Na javne pozive mogu da se prijave izbeglice i bivše izbeglice koje imaju prijavljeno boravište ili prebivalište na teritoriji Srbije, a lice ne mora imati prijavljeno prebivalište ili boravište na teritoriji jedinica lokalne samouprave gde se nalaze stambene jedinice sa javnog poziva. 

Prijave na javni poziv podnose se Komesarijatu za izbeglice i migracije, dodaje se u saopštenju.

Javni poziv sa pratećom dokumentacijom može se preuzeti na sajtu Komesarijata za izbeglice i migracije, u delu Javni pozivi, u prostorijama Komesarijata za izbeglice i migracije u Beogradu u Ulici Narodnih heroja 4, kao i prostorijama povereništva za izbeglice i migracije u bilo kojoj jedinici lokalne samouprave u  Srbiji. 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija