Društvo

"Putevi Srbije": Kamioni na Graničnom prelazu Bogojevo i dalje čekaju 11 sati, na Batrovcima osam

Komentari

Autor: Tanjug

01/02/2024

-

19:06

"Putevi Srbije": Kamioni na Graničnom prelazu Bogojevo i dalje čekaju 11 sati, na Batrovcima osam
"Putevi Srbije": Kamioni na Graničnom prelazu Bogojevo i dalje čekaju 11 sati, na Batrovcima osam - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja, dok su na pojedinim teretnim terminalima čekanja višesatna.

Na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja vozila. Teretnjaci na izlazu iz zemlje na GP Bogojevo i dalje čekaju 11 sati, na Batrovcima osam, na Bezdanu šest, a na Horgošu četiri sata.

Zadžavanja na teretnim terminalima na GP Šid i Sremska Rača su po tri sata, a na Kelebiji 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. Granični prelaz Horgoš 2 će od danas do 20. marta raditi u periodu od 00,00- 24,00 časova umesto od 07,00- 19,00 časova.

Granični prelaz uspostavljen je za međunarodni promet putnika i prevoznih sredstava, izuzimajući autobuski i teretni saobraćaj.

Učesnike u saobraćaju očekuju pretežno suvi kolovozi na većini puteva u zemlji, saopštio je AMSS.

U višim predelima moguća je pojava poledice dok na deonicama kroz useke i kotline upozoravamo na povećanu opasnost od odrona.

Saobraćaj je van gradova umerenog intenziteta, u zonama radova prilagodite vožnju postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija