Društvo

Otvoren Festival ljubavi u Novom Sadu: Tradicionalna manifestacija uoči Dana zaljubljenih i Dana žena

Komentari

Autor: Tanjug

07/02/2024

-

22:29

Otvoren Festival ljubavi u Novom Sadu: Tradicionalna manifestacija uoči Dana zaljubljenih i Dana žena
Otvoren Festival ljubavi u Novom Sadu: Tradicionalna manifestacija uoči Dana zaljubljenih i Dana žena - Copyright Tanjug/Nenad Mihajlović

veličina teksta

Aa Aa

Tradicionalno u susret Danu zaljubljenih, Svetom Trifunu, ali i Danu žena u Novom Sadu ispred Promenade otvoren je Festival ljubavi, koji će trajati do 24. februara. 

Festival je otvoren uz pesmu „Love is in the air“ i puštanje balona u obliku srca, a na različitim lokacijama u gradu biće postavljene kućice sa hranom, slatkišima i vinom.

Prema rečima koordinatorke festivala Ivane Rajinac, ni ove godine neće izostati „Love gate“, „Kissing point“ i „Flower wall“. 

Tanjug/Nenad Mihajlović

 

"Kao što su Novosađani navikli, svake godine slavimo dane ljubavi, pre svega sa sjajnim muzičkim programom. Očekuju nas izložbe na raznim lokacijama, ali i koncerti, pored ostalog u Galeriji likovne umetnosti. Biće održan i filmski maraton u Muzeju savremene umetnosti", kazala je Rajinac.

 
Centralna bina kod Promenade rezervisana je za muziku, a festival organizuju Udruženje građana „Petrovaradin Media“ i kompanija „Color Media Communications“, uz podršku Grada Novog Sada. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija