Društvo

Na Batrovcima kamioni čekaju osam sati, na Horgošu četiri

Komentari

Autor: Tanjug

24/03/2024

-

08:13

Na Batrovcima kamioni čekaju osam sati, na Horgošu četiri
Na Batrovcima kamioni čekaju osam sati, na Horgošu četiri - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja, dok teretna vozila na GP Batrovci izlazu iz zemlje čekaju osam sati, na Horgošu četiri, a na Kelebiji tri sata.

U dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno je da će granični prelaz Horgoš 2 raditi od 05 do 23 časova. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. U severnim i zapadnim krajevima očekuju se mokri kolovozi i smanjena vidljivost, a potom će se slični uslovi proširiti i na puteve u ostale krajeve što će na kraju vikenda u večernje sate, kada je intezitet saobraćaj pojačan, samo dodatno otežati vožnju, jer u takvim uslovima često dolazi do vanrednih zastoja kada putovanje postaje duže i teže, saopštio je Auto Moto Savez Srbije (AMSS).

Odroni su samo još jedna opasnost koja preti vozačima u kišnim danima. Najčešći su dolinom Ibra između Kraljeva i Raške, pored zapadne Morave, ima ih na đerdapskoj magistrali, ali vozite sporije i na putevima koji prolaze kroz useke.

Komentari (0)

Srbija