Društvo

Šesti dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić

Komentari

Autor: Tanjug, FoNet

31/03/2024

-

08:23

Šesti dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić
Šesti dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić - Copyright Tanjug Video, Privatna arhiva

veličina teksta

Aa Aa

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je u utorak nestala u Banjskom Polju kod Bora. Pripadnici MUP-a, tokom potrage koja je ušla u šesti dan, pretražuju deo Brestovačke reke.

Helikopteri MUP-a nadletali su juče širu oblast mesta nestanka devojčice. Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se devojčica tu nalazila.

Policija je u petak sa majkom dvogodišnje Danke Ilić išla na mesto gde je devojčica nestala, da im pokaže svaki korak i detalj tog dana.

MUP nastavlja operativni rad. Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 časova, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Inače, o slučaju je danas govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je zahvalio policiji koja danonoćno radi na slučaju nestale devojčice Danke Ilić, dodajući "da kada se noćas pojavi novi trag, oko pola tri, i njega obaveste i već oko pola pet svi su na svojim mestima i opet sve proveravaju".

"Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život svakog bogovetnog dana. Nadam se da će na kraju da rasvetle i taj slučaj", rekao je Vučić novinarima na batajničkom aerodromu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija