Društvo

AMSS: Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, na Preševu kamioni čekaju šest sati

Komentari

Autor: Tanjug

28/04/2024

-

18:27

AMSS: Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, na Preševu kamioni čekaju šest sati
AMSS: Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, na Preševu kamioni čekaju šest sati - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Prema podacima JP ''Putevi Srbije'', na naplatnim stanicama na auto-putevima nema dužih zadržavanja vozila, saopšteno je danas iz AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 240 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a za teretna motorna vozila je 30, dok je na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija