Aktuelno

MUP: Na Batrovcima moguće dodatno zadržavanje, Hrvatska testira sistem na Bajakovu

Komentari

Autor: Tanjug

28/04/2024

-

10:35

MUP: Na Batrovcima moguće dodatno zadržavanje, Hrvatska testira sistem na Bajakovu
MUP: Na Batrovcima moguće dodatno zadržavanje, Hrvatska testira sistem na Bajakovu - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

MUP, pred prvomajske i uskršnje praznike, tokom kojih se očekuje povećan priliv naših i stranih sugrađana na graničnim prelazima, savetuje građanima da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima na internet stranicama: www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs.

Na graničnom prelazu Bajakovo, sutra i u utorak, 30. aprila u vremenu od 7 do 19 časova, granična policija Hrvatske testiraće informacioni sistem, što može dovesti do dodatnog zadržavanja na graničnom prelazu Batrovci, saopštilo je jutros Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije na svom Instagram nalogu.

MUP je preporučio građanima da u ovom vremenskom periodu koriste alternativne granične prelaze prema Hrvatskoj - Šid - Tovarnik, Bačka Palanka - Ilok.

Građanima se takođe savetuje da pre polaska na put provere važnost pasoša, a ako putuju svojim automobilom i rok važnosti saobraćajne i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća u vreme putovanja. Ako je gužva koristite alternativne granične prelaze, napominju iz MUP.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija