Društvo

Na Batrovcima se čeka dva sata, AMSS upozorava na mokre kolovoze

Komentari

Autor: Tanjug

29/08/2022

-

19:14

Na Batrovcima se čeka dva sata, AMSS upozorava na mokre kolovoze
Na Batrovcima se čeka dva sata, AMSS upozorava na mokre kolovoze - Copyright MUP Srbije/kamere

veličina teksta

Aa Aa

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na mestimično mokre kolovoze, a s obzirom na prognozu meteorologa o povremenim pljuskovima.

Za 31. avgust AMSS najavljuje obustavu saobraćaja na deonici Kokin Brod - Pribojska banja i to u periodu od 7 do 17 časova, kada će se izvoditi radovi na asfaltiranju puta. Alternativni putni pravac je Kokin Brod - Bistrica - Priboj.

Od danas se izvode završni radovi zbog kojih će doći do suženja kolovoza u Sremskoj Rači, a u sklopu radova na izgradnji auto-puta Kuzmin - Sremska Rača i mosta preko Save. U zoni radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno ali pod novim privremenim režimom.

Od danas, u periodima od 8.30 do 12 časova i od 14 do 17 časova na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova i na deonici Velika Lomnica - Buci - Jastrebac. U periodima od 12 do 14 i nakon 17 časova saobraćaj će se odvijati normalno.

Do 7. septembra od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji desne kolovozne trake mosta broj 8, preko reke Save, kod Ostružnice, a za vreme izvođenja radova na delu kolovoza na kojem postoje po dve saobraćajne trake u oba smera vožnje za saobraćaj će biti zauzeta desna saobraćajna traka u smeru Beograd - Obrenovac, na deonici dužine 100 metara. Saobraćaj će se neometano odvijati levom kolovoznom trakom.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza su: Na Batrovcima, na izlazu 120 minuta, na prelazu Šid i na ulazu i na izlazu 40 minuta, na Gostunu na ulazu 50 minuta, na Gladini 60, a na Preševu 90 minuta.

Teretna vozila čekaju na Horgošu na izlazu 180 minuta, na Kelebiji, Batrovcima i prelazu Sremska Rača 120 minuta, a na prelazu Šid 240 minuta.

Komentari (0)

Srbija